Според зодията: Как прикривате тъгата си?

Близнаците понякога са твърде изтощени и хаотични
21 мар 2021 20:48, Теодора Драгоева
3
Според зодията: Как прикривате тъгата си?
IStockphoto

Всички изпитваме тъга отвреме навреме, но тя е важна емоция и част от човешкия спектър. Позволява ни да оценим и най-вече да бъдем благодарни за щастието, когато то ни се случи. Все пак, ако твърде често сме потиснати и тъжни, това може да бъде нездравословно и да ни подтикне към вредни навици.

За това е добре всеки човек, сам за себе си, да се научи да разпознава връхлитащата го тъга и да си намери и/или разработи механизми как да се справя с нея по-бързо. По-важното в случая е да не криете чувствата си, когато сте тъжни, защото говорейки за тях, вие ще ги преодолеете много по-лесно. 

Вижте как различните зодиакални знаци, всеки по свой начин, се опитват да прикрият своята тъга:
 
Овен: Прави се, че днес просто не му е ден
 
Овенът не обича да се чувства зле физически и за това, когато е болен или контузен, той е най-ужасният пациент и е много досаден и заядлив към близките си. Ясен знак, че човек от този знак е тъжен, е когато той стане раздразнителен и груб. Овенът ще се върне към нормалното си поведение и характер, едва когато започне да се чувства по-добре физически (а и психически). Тъжният Овен е като животно в клетка – обикаля безпомощно, начумерен е и показва зъбите си на всеки.
 
Телец: Крие тъгата си зад усмивка
 
Фалшивата усмивка е запазена марка на тъжния Телец, който просто не желае другите да разбират за нещастието и провала му. Когато всичките усилия на Телеца не са успели и когато той осъзнае, че няма план Б - тъгата и унинието поемат връх. Този знак обаче ще се преструва до последно, че всичко е наред. Единствено крайностите в настроението му могат да сигнализират за неговата спотаена тъга.
 
Рак: Затваря се в себе си, но целият му свят потъва
 
Мрачните и тъжни хора от зодия Рак дълго и бавно се справят с лошото си настроение, но обикновено се опитват да го скрият зад каменно лице. При тях времето е най-добрият лечител. Ако пък Ракът загуби любим човек - той ще скърби с месеци и дори с години! Хората от този знак наистина трудно приемат подобни загуби. В такива моменти е безсмислено да се опитваме да ги разсеем или развеселим. Просто бъдете техен добър слушател - нещата в крайна смет ка ще се оправят.

Близнаци: Скриват се за няколко дни, докато тъгата отмине
 
Близнаците обикновено се ориентират добре в хаоса, но понякога усилията им водят до изтощение и прегаряне. Тогава обикновено им се случва някаква житейска катастрофа, а последвалата тъга от нея е силна и неутешима. Близнаците са от типа хора, които, когато са налегнати от голяма тъга, могат да не мръднат от леглото си в продължение на няколко дни. После всичко им минава изведнъж и те отново са готови да се впуснат в живота.
 
Как прикриват тъгата останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Магдебург преди 3 години
Кой финансира постоянно да НАТИКВАТЕ зодиите на българина?
2
1
 
2
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
До АнонименТихо бе, не спори! Не можеш да спориш с човек, на когото звездите му говорят :D
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е точно така. Даже въобще не е така

Спонсорирани публикации